Kaikki reseptit
Kategoriat
Valmistustavat
Lasit
Blogi
Kaikki reseptit
Kategoriat
Alkoholittomat
Boolit
Drinkit
Klassikot
Kuumat juomat
Shotit
Smoothiet
Valmistustavat
Hämmentäminen
Kerrostaminen
Murskaaminen
Rakentaminen
Ravistaminen
Tehosekoittaminen
Lasit
Boolimalja
Cocktaillasi
Highball-lasi
Hurricane-lasi
Irish Coffee -lasi
Kuohuviinilasi
Margaritalasi
On the rocks -lasi
Punaviinilasi
Shottilasi
Blogi
Sazerac
Sazerac
Ainesosat
Konjakki
5 cl
Absintti
1 cl
Peychaudkatkero
2 ml
Sokerikuutio
Kategoria:
Drinkit
,
Klassikot
Menetelmä:
Hämmentäminen
Lasi:
On the rocks -lasi
Ohje
Aloita huuhtelemalla On the Rocks-lasi pienellä määrällä absinttia.
Lisää lasiin jäämurskaa ja jätä se sivuun kylmentymään.
Sekoita muut ainesosat sekoituslasissa jääpalojen ja Peychaudkatkerolla kosteutetun sokeripalan kera (2 tippaa).
Kaada jäämurska ja absintti pois On the rocks -lasista, mutta älä huuhtele lasia.
Siivilöi muut ainesosat sekoituslasista On the rock -lasiin.
Koristele sitruunankuorella.